קציצות כרישה (פרסה)

  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 35 קציצות
קציצות כרישה (פראסה) מטוגנות ללא בשר, מתאים לראש השנה וגם לחג הפסח
קציצות כרישה (פרסה)
מצרכים

איך מכינים קציצות כרישה (פרסה)?

  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
1. מבשלים את הכרישות (חתוכה לפרוסות) במים כ-20 דקות עד לריכוך .
2. סוחטים היטב את הנוזלים מהכרישה המבושלת .
3. מעבדים במעבד מזון , מוסיפים את שאר החומרים .
4. בעזרת ידיים רטובות מכינים קציצות שטוחות ומטגנים .
5. הצעת הגשה : להוסיף פלחי לימון
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים