קציצות כרישה (פרסה)

  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 35 קציצות
קציצות כרישה (פראסה) מטוגנות ללא בשר, מתאים גם לחג הפסח
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
1. מבשלים את הכרישות (חתוכה לפרוסות) במים כ-20 דקות עד לריכוך .
2. סוחטים היטב את הנוזלים מהכרישה המבושלת .
3. מעבדים במעבד מזון , מוסיפים את שאר החומרים .
4. בעזרת ידיים רטובות מכינים קציצות שטוחות ומטגנים .
5. הצעת הגשה : להוסיף פלחי לימון
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים