קציצות כרישה (פרסה)
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
1 שע' 30 דק' - 35 קציצות
- 0 מדרגים
- 3963 צפיות
קציצות כרישה (פראסה) מטוגנות ללא בשר, מתאים לראש השנה וגם לחג הפסח

מצרכים
- 10 יחידות כרישה בינוניות פרוס לפרוסות עבות
- 1/2 3 כפות פירורי לחם -בפסח -קמח מצה
- 2 ביצים
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים קציצות כרישה (פרסה)?
-
עבודה
1 שע' -
הכנה
30 דק'
1. מבשלים את הכרישות (חתוכה לפרוסות) במים כ-20 דקות עד לריכוך .
2. סוחטים היטב את הנוזלים מהכרישה המבושלת .
3. מעבדים במעבד מזון , מוסיפים את שאר החומרים .
4. בעזרת ידיים רטובות מכינים קציצות שטוחות ומטגנים .
5. הצעת הגשה : להוסיף פלחי לימון
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות