סלט סלרי וכרוב סגול
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
15 דק' - 1 קערה
- 0 מדרגים
- 4971 צפיות
סלט מרענן עשיר ומגוון בירקות ופירות בשלל צבעים והתוצאה טעימה ויפה להגשה .
מצרכים
- 1/2 כרוב סגול
- 1 חבילה סלרי גבעולים+עלים
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 צרור כוסברה
- 7 צנוניות
- 5 יחידות בצל ירוק
- 1 יחידה בצל סגול
- 1 יחידה תפוח עץ סמיט
- 1 יחידה תפוח עץ פינק ליידי
- 1 לימון מגורר
- רוטב לסלט
- 1/2 לימון מיץ
- 1/4 כוס רכז רימונים
- 1/2 כוס שמן זית
- פלפל שחור גרוס-לפי הטעם
- מלח לפי הטעם
- 1 כפית סומק
איך מכינים סלט סלרי וכרוב סגול?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
1. חותכים את את הסלרי, צנוניות, בצלים, תפוחים וקוצצים את העלי סלרי, פטרוזיליה, כוסברה, וגוררים את הלימון.
2. מכינים את הרוטב.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות