קציצות דגים מטוגנות עם ירקות

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 40 קציצות
קציצות דגי הייק מטוגנות עם ירקות, ניתן גם להכין עם דגי בקלה/סול
קציצות דגים מטוגנות  עם ירקות
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
אופן הכנה
1. טוחנים במטחנת בשר או במגי׳מיקס את הדג
2. את הבצל לחתוך לחציי עיגול, בסלרי משתמשים רק בגבעולים וחותכים לרוחב אצבע גם את הגזר
3. מטגנים את כל הירקות בשמן זית עד לריכוך
4. לשים את הירקות יחד עם השמן שטוגן ולטחון את הירקות ומעבדים יחד עם הדג
5. מוסיפים מלח ,פלפל שחור ,ביצים, פירורי לחם/מצה. מערבבים מכינים קציצות ומטגנים בשמן קנולה
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים