קציצות דגים מטוגנות עם ירקות
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
1 שע' 30 דק' - 40 קציצות
- 1 מדרגים
- 3297 צפיות
קציצות דגי הייק מטוגנות עם ירקות, ניתן גם להכין עם דגי בקלה/סול
מצרכים
- 5 יחידות דג הייק
- 4 יחידות בצל
- 7 יחידות גזרים
- חבילה סלרי גבעולים-סלרי אמריקאי
- ראש שום
- מלח
- פלפל
- 4 ביצים
- 2 כפות פירורי לחם ניתן גם עם פירורי מצה
איך מכינים קציצות דגים מטוגנות עם ירקות?
-
עבודה
1 שע' -
הכנה
30 דק'
אופן הכנה
1. טוחנים במטחנת בשר או במגי׳מיקס את הדג
2. את הבצל לחתוך לחציי עיגול,
בסלרי משתמשים רק בגבעולים וחותכים לרוחב אצבע גם את הגזר
בסלרי משתמשים רק בגבעולים וחותכים לרוחב אצבע גם את הגזר
3. מטגנים את כל הירקות בשמן זית עד לריכוך
4. לשים את הירקות יחד עם השמן שטוגן ולטחון את הירקות ומעבדים יחד עם הדג
5. מוסיפים מלח ,פלפל שחור ,ביצים, פירורי לחם/מצה. מערבבים מכינים קציצות ומטגנים בשמן קנולה
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות