קציצות דגים מטוגנות עם ירקות

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 40 קציצות
קציצות דגי הייק מטוגנות עם ירקות, ניתן גם להכין עם דגי בקלה/סול
קציצות דגים מטוגנות  עם ירקות
מצרכים

איך מכינים קציצות דגים מטוגנות עם ירקות?

  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'

אופן הכנה

1. טוחנים במטחנת בשר או במגי׳מיקס את הדג
2. את הבצל לחתוך לחציי עיגול,
בסלרי משתמשים רק בגבעולים וחותכים לרוחב אצבע גם את הגזר
3. מטגנים את כל הירקות בשמן זית עד לריכוך
4. לשים את הירקות יחד עם השמן שטוגן ולטחון את הירקות ומעבדים יחד עם הדג
5. מוסיפים מלח ,פלפל שחור ,ביצים, פירורי לחם/מצה. מערבבים מכינים קציצות ומטגנים בשמן קנולה
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות (1)
עוד מתכונים