אלפחורס

מאת:
  • מוכן תוך
    2 שע' 30 דק'
  • 57 אלפחורס
הכנתי בעבר כמה פעמים ועכשיו הכנתי שוב ונזכרתי למה מוכרים את זה בכל כך הרבה כסף - הכנת האלפחורס דורש סבלנות וזמן, אבל שווה . פשוט להתענג על כל ביס
אלפחורס
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    2 שע' 25 דק'
  • הכנה
    5 דק'
1. במיקסר בוו גיטרה, מערבבים סוכר וחמאה עד לתערובת אחידה.
אלפחורס
2. מוסיפים ביצים, אחת אחר השנייה ומערבבים.מוסיפים סוכר וניל ואבקת אפייה ומערבבים שוב.
אלפחורס
3. מנפים קורנפלור לקערה ומוסיפים בהדרגה לתערובת תוך כדי ערבוב, עד שכל הקורנפלור נבלע ומתקבל בצק דביק. מנפים קמח ומוסיפים עד שהקמח גם נבלי ומתקבל בצק אחיד
אלפחורס
אלפחורס
4. אוספים את כל הבצק ומכניסים למקפיא לכמה דקות .
אלפחורס
5. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס״מ. יוצרים עיגולים קטנים בעזרת כוס של צ׳ייסר. מסדרים על נייר אפייה בתבנית.(כל פעם לוקחת קצת בצק מהפריזר , מרדדת וקורצת עיגולים- כי הבצק מאד עדין והוא צריך קירור)
אלפחורס
6. אופים בתנור שחומם מראש למשך 5 דק עד שהעוגיות מתייצבות ונשארות בהירות ! (שלא יזהיבו)
אלפחורס
7. כל זוג עוגיות ממלאים בנדיבות בריבת חלב, ומגלגלים את השוליים בקוקוס. שומרים בקופסא סגורה במקרר עד שבוע.
אלפחורס
אלפחורס
אלפחורס
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים