ירקות - מתכונים
- אבוקדו
- ארטישוק
- בטטה
- במיה
- בצל
- ברוקלי
- גזר
- חסה
- חצילים
- כרוב
- כרובית
- כרישה / פרסה
- מלפפון
- סלק
- עגבניות
- פלפלים - גמבה
- שום
- שעועית ירוקה
- תפוח אדמה
- תרד
-
סלט קיסר כמו במסעדות עם טוייסט של אנשובי המוסיף המוןדיאנה אוסובסקי27 4 1
-
קיש פלפלים קלויים עם גבינת עזים, מרשים לאירוח והטעם משגע.
-
תפוחי אדמה מעוכים קריספיים, קטנים, שלמים רכים ונימוחים עם זילוף שמן זית, מלח הימאליה ועשבי תיבול - מומלץ!
-
מתכון לפסטה ספגטי ברוטב עגבניות אמיתי טעים בטירוף וקל להכנה עם טוויסט שילדים אוהבים. עם מעט רסק עגבניות.
-
לטקס- מיוחד לחג החנוכה
-
מתכון לסלט סלק אדום בריא טעים וקל להכנה. מצוין כתוספת. סלט סלק מבושל בצבע אדום משגע שתמיד מצליח
-
מתכון לסלט חציל עם טחינה שכולם אוהבים. עם חצילים קלויים על האש או בתנור. סלט חציל קל להכנה שמתאים כתוספת לכל ארוחה.
-
מתכון לסלט חצילים קלוי על האש קצת חריף עם שום, לימון ופלפל צ׳ילי אדום על לחם מחיטה מלאה, תוספת נהדרת לארוחה. טעים, בריא וקל להכנה. מומלץ!
-
סלט מרענן עשיר ומגוון בירקות ופירות בשלל צבעים והתוצאה טעימה ויפה להגשה .
-
לביבות בסגנון ים תיכוני: יווני או איטלקי השימוש בסוג הגבינה: פטאקי גבינה יוונית או לחילופין ריקוטה ישפיע על הנוסח יווני או איטלקי לבחירתכם...
-
קציצות ערוק הן לביבות ירק ותפוחי אדמה. הקציצות המסורתיות מוגשות בארוחת הסביח-ארוחת בוקר עיראקית שהייתה נהוגה בילדותי בכל שבת.
-
מתכון לכרובית וברוקולי בבשמל שעובר במשפחה כבר 3 דורות, מנחם ומזכיר טעמים של ילדות
-
סלט פסטה קר - מצוין לפיקניקים , אירוח
-
סלט גזר עם עירית ופקאנים מסוכרים, קל להכנה טעים מאד
-
רוטב המתאים לבשרים על הגריל
-
סלט כרוב עם כוסברה
-
קציצות כרישה (פראסה) מטוגנות ללא בשר, מתאים לראש השנה וגם לחג הפסח
-
איך מכינים מטבל לצזיקי אותנטי עם יוגורט ומלפפונים סמיך ועשיר בטעמים מהמטבח היווני עם שום שמיר ושמן זית? מתכון קל להכנה ב10 דקות עבודה. מומלץ בחום!
-
קרפלך ממולאים עם מלית של פירה תפוחי אדמה עם בצל מטוגן , לחילופין ניתן למלא בבשר, מבושלים ומטוגנים בחמאה ושמן.
-
סלט קלאסי שאני מכינה לכל ארוחת ערב חג , כל השנה מחכים לחגים בגלל הסלט הזה .
-
שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ,שום,שומשום וסויה
-
תבשיל במיה , מתאים כתוספת לאורז
-
מתכון לשעועית ירוקה של סנפרוסט מוקפצת עם סויה סילאן וסומסום בווק או מחבת. תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה - קל וטעים מאד להכנה!